Hirdetés

ideggyogyaszat.lap.hu / Orvosok, Klinikák (vidék)

Orvosok, Klinikák (vidék)

Az Aniron Egészségközpontban széles körű járóbeteg szakellátást biztosítunk mindazok számára, akiknek fontos egészségük megőrzése, akik elfoglaltságaik miatt nem tudják a szokványos egészségügyi szolgáltatásokat igénybe venni, akik igénylik a kulturált, otthonos szép környezetet, és akik nem szeretik a hosszú várólistákat.

A neurológia más néven ideggyógyászat az idegrendszer organikus (szervi) megbetegedéseivel foglalkozó orvosi szakma. A neurológiai betegségek okukat és tüneteiket tekintve igen sokfélék, a panaszok között leggyakoribbak a különböző jellegű zsibbadások, bénulások, látászavarok, fájdalmak (leggyakrabban fejfájás), szédülés, beszédzavarok, egyensúly- és mozgászavarok, görcsök, eszméletvesztések, továbbá a gondolkodás egyes zavarai, emlékezési problémák.

Változás a tudatalatti segítségével

Szentes, Köztársaság u. 27. +36-30/903-1082

Dr. Buda Botond ideggyógyász, c. egyetemi docens, az agyérbetegségek specialistája, igazságügyi neurológus szakértő, kijelölt vizsgáló repülőorvos.

Dr. Csüllög Zsuzsanna gyermek ideggyógyászati magánrendelése

Dr. Demeter Béla, Idegsebészeti magánrendelés - Miskolc

A magánrendelés kertében a klasszikus neurológiai-ideggyógyászati betegségek (stroke, epilepszia, fejfájás, szédülés, Parkinson kór, stb.) mellett a különböző alvászavarok (horkolás - alvási apnoe, inszomnia, aluszékonyság, narkolepszia, nyugtalan láb szindróma, stb.) kivizsgálására, diagnosztikájára és kezelésére van lehetőség.

neurológus, pszichiáter, homeopata, akupunktőr - Kunszentmárton

A weblapommal szeretném itt Debrecenben illetve más vidéki városokban segíteni a betegeknek a tájékoztatásában, hogy miről is ismerik fel az bizonyos betegségeket. Sok hasznos információt és kezelési útmutatót tartalmaz a weblapom, így akár személyesen is betudnak a honlapomon megadott elérhetőségeken jelentkezni a magánrendelőmben. Szívesen segítek és válaszolok a betegek kérdéseire is telefono.

Debrecen, 4032, Móricz. Zs. krt. 22.

7400, Kaposvár, Gróf Apponyi u. 41

Dr. Nászai Antónia ideggyógyász - Felsőzsolca magánrendelés a Gyógyforrásban

Med plusz Serv Bt. Tahitótfalu. Nefelejcs köz 2.

Győri Pszichiáter, Neurológus

Osztályvezető főorvos: Dr. Várszegi Rezső ideggyógyász, idegsebész szakorvos a Magyar Stroke Társaság és a Magyar Ideg-Elmeorvosok Társaságának tagja.

A neurológia organikus központi és perifériás idegrendszeri betegségekkel foglalkozik ( pl. stroke, extrapiramidalis kórképek, demyelinisatios megbetegedések, motoneuron betegségek, epilepsia, demencia, neuropathiak, myopathiak).

Prof. Dr. Bognár László idegsebész szakorvos, a Debreceni Egyetem OEC idegsebészeti klinika igazgatója, az Országos Idegtudományi Intézet szaktanácsadója

Idegsebészet

neurológiai magánrendelés

Pécsi Medi cal Center megújult környezetben várja pácienseit.Dr. Kasó Gábor a HTS Pécsi Medical Center magánklinika neurológusa. A neurológiai vizsgálatok a következők: elsősorban gerinc eredetű betegségek vizsgálata, diagnosztizálása, konzervatív kezelése; szükség esetén további vizsgálatok szervezése, műtéti kezelés elbírálása.

Hirdetés
Meghatározás:

Ideggyógyászat: Orvosok, Klinikák (vidék), Aranyklinika Szeged, Dr. Báló Mária gyermek-ideggyógyász, Dr. Buda Botond ideggyógyász, Dr. Gőgh Edit neurológus, pszichiáter főorvos, Dr. Klekner Álmos idegsebész adjunktus, Dr. Kovács Norbert ideggyógyász, Dr.Szappanos Zsuzsanna neurológus, Győri pszichiáterek, Szent Gellért Magánklinika Szeged

Ideggyógyászat: Orvosok, Klinikák (vidék), Aranyklinika Szeged, Dr. Báló Mária gyermek-ideggyógyász, Dr. Buda Botond ideggyógyász, Dr. Gőgh Edit neurológus, pszichiáter főorvos, Dr. Klekner Álmos idegsebész adjunktus, Dr. Kovács Norbert ideggyógyász, Dr.Szappanos Zsuzsanna neurológus, Győri pszichiáterek, Szent Gellért Magánklinika Szeged

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Orvosok, Klinikák (vidék)
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés