Hirdetés

ideggyogyaszat.lap.hu / Orvosok, Klinikák (Bp)

Orvosok, Klinikák (Bp)

Agy és gerincbetegségek kezelése - Dr.Vitanovic Dusan idegsebész, adjunctus - Országos Idegsebészeti Tudományos Intézet 1145 Budapest, Amerikai út 57. - magán: Biovital-Melissa Egészségközpont 1024 Budapest, Lövőház u. 1-5. (Mammut II., V. emelet)

Gellért térnél neurológiai, idegsebészeti szakrendelés

Ideggyógyászat, Pszichiátria. Neurológiai szakrendelés. Psychiátriai szakrendelés

idegsebészet, gerincsebészet, agysebészet. Az Országos Idegtudományi Intézet (korábban: Országos Idegsebészeti Tudományos Intézet) osztályvezető agysebész és gerincsebész főorvosa, a gerincsebészeti szakmacsoport vezetője, a Semmelweis Egyetem Idegsebészeti Tanszékének tanszékvezető c. egyetemi tanára, az idegsebészet habilitált doktora. Az Idegsebészeti Szakmai Kollégiumi Tanács és a Semmelweis Egyetem ÁOK Kari Tanácsának tagja.

Több mint egy évtizedes gyakorlatom azt mutatja, hogy a legtöbb idegi alapú betegség gyógyítását a lelki egyensúly visszaállításával kell kezdeni. Ezt is felajánlom Önnek pszichiáter magánrendelésemen. Látogasson meg, egyénre szabott pszichoterápia, s szükség esetén gyógyszeres kezelés is. Telefonszámom: 06-20-803-9412

Neurológiai magánrendelés. Dr. Fehér Ágnes főorvos neurológus és pszichiáter szakorvos - diagnosztikai háttér - előjegyzés alapján, esztétikus környezetben - több mint 20 éves szakmai tapasztalat

1136 Budapest, Pannónia út 8.

Dr. Kis Anikó pszichoterapeuta

Segítséget keres, érdeklődne? Élő online szakrendelésen ingyen kérdezhet chaten vagy telefonon országosan elismert szakorvosainktól, illetve archív videókon kaphat információt az Önt érdeklő betegségről.

Pszichoterápia kezelés, kognitív terápia, személyközpontú terápia, viselkedésterápia. Dr. Kondász Erzsébet, pszichoterapeuta szakorvos, Budapest. A pszichoterápiának a szerepe ebben az anarchikus, értékvesztett, rohanó világban egyre szükségszerűbb azok számára, akik figyelnek önmagukra és próbálnak a lélek harmóniájához vezető útra rálépni a kompenzációkat mellőzve.

Dr. Paltán Ildikó budapesti pszichiáter, pszichológus, pszichoterapeuta, gyógyszermentes és tartós megoldásokat kínál: Szex- és párkapcsolati zavarok, szorongás, fóbia, pánik, depresszió, gyász, krízishelyzet, poszttraumás betegség, alvászavar, tanulási nehézségek, pszichoszomatikus betegségek, allergia, szenvedélybetegségek leküzdésében.

Dr. Simonffy Márta neurológus főorvos magánrendelése Budapesten, a XVI. kerületben. Bejelentkezés (30) 8 777 592

EMG, ENG, elektrofiziológia, sclerosis multiplex, neurológia

Dr. Sipos László az Amerikai úti idegsebészeti intézet idegsebésze, aki agydaganat, gerincdaganat, porckorongsérv, gerincsérv, gerincmegbetegedések, agyi érbetegségek, perifériás idegműtéteket pl. karpalis alagút végez. Neuroonkológusként az agydaganat teljes körű kezelését végzi. koponya nyitás nélküli sugársebészeti műtéteket is végez. 20 éves idegsebészeti tapasztalattal bír.

Neurológus Felnőtt és gyermek Pszichiáter és Addigtológus

Ideggyógyászat a Gaba Medical Centerben

Országos Gerincgyógyászati Központ, a Budai Egészségközpont Szakkórháza

Az Országos Idegtudományi Intézet a legnagyobb tapasztalattal rendelkező idegsebészeti centrum Magyarországon, egyben Európa harmadik legnagyobb neurosebészete. 1145 Budapest, Amerikai út 57

dr Nagy Zoltán ideggyógyász professzor rendelése. Szakterület: stroke - gutaütés, agyvérzés, Parkinson kór, depresszió, emlékezés zavar, fejfájás, bénulás gyógyítása.

Budai Egészségközpont és a Szt.János Kórház Idegsebészeti osztályának munkatársa

A PszichoFészek pszichológiai magánrendelő azzal a céllal jött létre, hogy az élet során felmerülő lelki problémákra komplex segítséget nyújtson

A mai rohanó világban sokszor épp családunkra, gyermekeinkre, önmagunkra marad a legkevesebb időnk. A fokozott munkatempó mellett a felmerülő problémák és a már régóta minket gyötrő gondok megoldására nehéz elegendő időt és figyelmet fordítani. Így a felgyülemlett feszültségek, megoldatlan problémák végül enyhébb vagy akár komolyabb tüneteket okozhatnak.

Trombózisközpont egyik fő szakmai területe a stroke - vérzéses és ischemiás. Annak megelőzése, diagnosztikája, kezelése. Prof. Blaskó György vezetésével. Komplex kezelésben szerepet kap a véralvadás, a szívérrendszer, a neurológia. Neurológus szakorvosunk dr. Vida Zsuzsanna. Különlegességünk az Életmód Orvoslás, mely alkalmas primer-, secunder és tercier prevencióra, rehabilitációra.

A 25 neurológiai ágyon és a 15 ágyas stroke részlegen a kor elvárásainak megfelelő színvonalú betegellátást végzeznek. Az organikus idegrendszeri megbetegedések teljes skáláján belül hagyományosan kiemelt figyelmet szentelnek az agyi keringészavarok és a sclerosis multiplex aktuális problémáinak. A Neurológiai osztály az elsők között kapcsolódott be a fővárosi stroke megelőzési és akut kezelési programba.

Az idegsebészet a műtéti, sebészi kezelést igénylő idegrendszeri megbetegedésekkel foglalkozik, másképpen sebészi neurológiának nevezik. A koponya- és gerinctraumák, koponyatörések, koponyaűri térfoglaló vérzések, gerinctörések és a gerincvelő problémái mind-mind a traumás károsodásokkal foglalkozó neurotraumatológia hatáskörébe tartoznak. Találja meg a megfelelő orvost a foglaljorvost.hu-n.

Hirdetés
Meghatározás:

Ideggyógyászat: Orvosok, Klinikák (Bp), Dr. Banczerowski Péter idegsebész főorvos, Dr. Garancz Eleonóra neurológus, Dr. Kis Anikó pszichoterapeuta, Dr. Kiss Gábor, Dr. Tripolszky András neurológus, Fejfájás-centrumok, Gaba Medical Center, Országos Gerincgyógyászati Központ, Prof. Dr. Nyáry István idegsebész

Ideggyógyászat: Orvosok, Klinikák (Bp), Dr. Banczerowski Péter idegsebész főorvos, Dr. Garancz Eleonóra neurológus, Dr. Kis Anikó pszichoterapeuta, Dr. Kiss Gábor, Dr. Tripolszky András neurológus, Fejfájás-centrumok, Gaba Medical Center, Országos Gerincgyógyászati Központ, Prof. Dr. Nyáry István idegsebész

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Orvosok, Klinikák (Bp)
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés